Без шасі: Пасажирський літак казахстанської авіакомпанії "BEK AIR" здійснив екстремальне приземлення (відео)

У результаті аварійної посадки літак отримав мінімальні пошкодження.

Аварійна посадка Fokker-100. Скріншот. Сьогодні, 27 березня, літак Fokker-100 казахстанської авіакомпанії "BEK AIR" приземлився в аеропорту Астани з непрацюючим шасі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Повідомляється, що після того, як екіпажу не вдалося повністю випустити переднє шасі, було прийнято рішення садити літак без передньої стійки шасі.

На борту літака була 121 людина.

У результаті аварійної посадки літак отримав "мінімальні ушкодження", жертв та постраждалих немає. Відео посадки виклали в Мережу очевидці.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...