Безглузда смерть на Буковині: 18-річний юнак помер після того, як впав з гойдалки

Студент Сторожинецького лісового коледжу намагався зробити на гойдалці “сонечко” – повний оберт, але не втримався у верхній точці та впав.

Хлопець загинув через власну необережність. Фото: storozhynets.info.

16 вересня 2018 року, близько 20:20 в парку ім. Ю. Федьковича у Сторожинці сталася трагічна подія – юнак, катаючись на гойдалці, впав з неї, травмувавшись, і пізніше помер дорогою до лікарні, передають Патріоти України із посиланням на місцеві ЗМІ.

Хлопець 2000 р.н., студент Сторожинецького лісового коледжу, житель Хотинського району, намагався зробити на гойдалці “сонечко” – повний оберт, але не втримався у верхній точці та впав, після чого гойдалка повернулася та вдарила його.

Свідки події викликали швидку допомогу, яка прибула за лічені хвилини. Хлопця доставили до Сторожинецької ЦРЛ і звідти доправили до обласного центру. Але, на жаль, дорогою до Чернівців юнак помер. Адміністрація коледжу, викладачі та студенти висловлюють щирі співчуття родині та друзям загиблого.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...