Без'язиков розповів свою версію, чому ходив у полоні "ДНР" у російській формі та зі зброєю (відео)

Полковник стверджує, що його змусили піти на інсценування.

Іван Без'язиков. Фото: "Газета"

Затриманий за підозрою у зраді полковник Іван Без'язиков відповів на звинувачення в тому, що його бачили під час полону у військовій формі російського зразка та зі зброєю. Заперечувати, що це мало місце, він не став. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

За словами Без'язикова, свою форму він втратив під час потрапляння в полон. "Я ходив у військовій формі російського зразка, тому що в мене більше одежі не було. Тому що коли мене брали в полон, мій одяг розірвали на шматки взагалі", - твердить військовий. Він також пояснив, що зброю йому дали для участі в інсценуванні, метою якого було схилити до переходу на бік окупантів іншого полоненого, майора Руслана Косинського. "Це було інсценування, щоби провести експеримент, чи піде майор Косинський на співробітництво з "ДНР". На щастя, він не пішов, виявив твердість", - наголосив підозрюваний.

Як уже повідомлялося, Шевченківський районний суд столиці визначається із запобіжним заходом для Без'язикова, і вже тимчасово випустив його з-під варти – зі спеціальної клітки до зали суду поряд із адвокатами. Невдовзі підозрюваному стало зле і його госпіталізували до однієї з київських лікарень.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...