Безславний кінець: Легендарна радянська фігуристка потрапила в базу даних сайту "Миротворець"

Відома спортсменка побувала в окупованому Криму в 2014 році.

Фото: uznayvse.ru

Триразова олімпійська чемпіонка, десятиразова чемпіонка світу Ірина Родніна поповнила ряди постатей, які значаться в базі даних українського центру "Миротворець", повідомляють Патріоти України.

Ім'я легендарної радянської фігуристки з'явилося в розділі "Чистилище". Колишня спортсменка додана в базу даних порталу 31 серпня.

На сайті говориться, що Родніна звинувачується в незаконному перетині державного кордону України. Зокрема, відома спортсменка побувала в окупованому Криму в 2014 році, коли відвідувала дитячий табір "Артек".

Зазначимо, що після завершення спортивної кар'єри Родніна спробувала свої сили в Державній Думі Російської Федерації, де була депутатом. Також вона є членом Генеральної ради партії "Єдина Росія".

Нагадаємо, раніше український сайт "Миротворець" вніс у базу злочинців кореспондента телеканалу "Росія 1", автора пропагандистського сюжету з центру Києва Ганну Курбатову.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...