Безсовісні, нереформовані "гіппократи": На Запоріжжі лікар не прийняв дитину у важкому стані, бо не вистачило талонів

​Інцидент стався в Мелітополі.

Ілюстрація:etsy

В одній з місцевих лікарень Мелітополя у Запорізькій області жінку з маленькою дитиною, у якої була висока температура, лікарі довго протримали в черзі. Про це пише РИА Мелитополь, передають Патріоти України.

Медики установи просто проігнорували дитину з гострим отитом, і потрапити на прийом до педіатра виявилося не так просто.

В амбулаторії, де стався інцидент, прийом педіатрів ведеться за системою талонів. Жінка звернулася до медперсоналу з проханням пропустити її дитину з високою температурою до лікаря без черги.

Однак на численні прохання ніхто не реагував. Їй запропонували постояти в черзі і почекати, раптом у педіатра знайдеться вільний час, або ж прийти за талоном на наступний ранок.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...