Безсильна злоба окупантів: Втікача з Криму Юрія Ільченка Слідком РФ звинуватив у педофілії

Українському активісту висунуто звинувачення не лише за фактами "розпалювання ненависті за національною ознакою", але і "здійснення трьох епізодів насильницьких дій сексуального характеру стосовно малолітньої".

Юрій Ільченко. Фото:novynarnia.com

Слідчий комітет Російської Федерації по місту Севастополю звинуватив втікача з окупованого Криму, українського політв'язня Юрія Ільченка в педофілії. Про це йдеться в заяві прес-служби відомства, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Севастополю триває розслідування кримінальної справи стосовно 36-річного жителя Севастополя, громадянина України Ільченка Юрія Геннадійовича, якому висунуто звинувачення за фактами розпалювання ненависті за національною ознакою і здійснення трьох епізодів насильницьких дій сексуального характеру стосовно малолітньої", - сказано в повідомленні.

За заявою Слідчого комітету РФ, в ході оперативних заходів було встановлено, що Ільченко на сторінці спільноти "Кримські українці" в соціальній мережі "Вконтакте" розміщував заклики до насильницьких дій по відношенню до громадянам в Севастополі і Криму, які отримали громадянство РФ. Також у відомстві заявляють, що встановлена причетність українця до статевих злочинів відносно 11-річної школярки.

"Чоловік, будучи індивідуальним підприємцем - репетитором англійської мови, протягом тривалого часу навчав 11-річну дівчинку. Під час таких занять він вчинив стосовно дитини 3 епізоди розпусних дій сексуального характеру", - йдеться в повідомленні Слідкому.

Також у відомстві заявили, що в ході розслідування були проведені судово-медичні експертизи дівчинки і затриманого, за місцем проживання та роботи чоловіка пройшли обшуки, в ході яких вилучено предмети, документи і відеозапис, що підтверджують його причетність до злочинів.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...