Екс-"віце-прем'єра" Криму затримали за багатомільйонний хабар

Зараз підозрюваний перебуває під вартою.

Олег Казурін. Фото:kremlinpress.com

Слідчий комітет Росії затримав за підозрою в отриманні хабара колишнього заступника "голови ради міністрів" окупаційної влади Криму.Про це повідомляється у середу на сайті СК РФ, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

За даними російський слідчих, проти затриманого порушено кримінальну справу за статтею "Отримання хабара через посередника в особливо великому розмірі".

Встановлено, що з серпня по грудень 2016 року чиновник отримав через посередника частину хабара в розмірі 27 млн рублів за допомогу будівельній фірмі при відборі її єдиним постачальником для будівництва житла в Криму. Хабарник обіцяв також надалі "кришувати" компанію.

Зараз підозрюваний перебуває під вартою.

За інформацією "Інтерфакс-Україна", мова йде про Олега Казуріна, який 29 грудня 2016 року був звільнений з поста "віце-прем'єра" за систематичне невиконання доручень і "державних завдань".

Як повідомлялося, призначений Казурін був на початку 2016 року. Він контролював сферу інфраструктурних проектів.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...