Бійці 58-ї бригади готуються до широкомасштабного наступу росіян на Авдіївку (відео)

Хіба супутники не можуть зафіксувати величезну територію лікарні ім. Вишневського в центрі міста, де стоять "Васильки" російських фашистів? Гатять по наших хлопцях від пологового будинку, холопи сатани.

Авдіївка. Фото: korrespondent.netВ Авдіївці готуються до можливого наступу ворога. Українська розвідка повідомляє, що такі плани активно проробляють російські куратори бойовиків, повідомляють Патріоти України з посиланням на News UA.

Атака можлива вже найближчими днями. Українські вояки кажуть, про плани ворога їм відомо, позиції посилюють, до спроб прориву готові.

В Одесі під час ракетної атаки загинув проректор МГУ

вівторок, 30 квітень 2024, 11:45

В Одесі 29 квітня внаслідок ракетної атаки РФ загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, 44-річного чоловіка знайшли мертвим н...

Виїзд з України: Стало відомо, як зміняться правила перетину кордону для чоловіків у травні

вівторок, 30 квітень 2024, 11:30

В Україні діє воєнний стан і загальна мобілізація, у зв'язку з чим для військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років діють обмеження на перетин кордону. "Факти" розповіли, як зміняться правила з 1 травня, передають Патріоти України. 18 трав...