Бійці ЗСУ на Луганщині взяли в полон бойовика "ЛНР" (фото)

Під час спілкування терорист розповів про обстановку у бандформуваннях "Л-ДНР".

Затриманий бойовик "ЛНР". Фото:

Поблизу Сокільників на Луганщині 9 равня українським військовим вдалося взяти в полон бойовика "ЛНР". Про це повідомив прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

Як стало відомо, при собі найманець мав зброю, боєприпаси, засоби захисту та інше військове спорядження. Повідомляється, що затриманим виявився громадянин України.

"Раніше засуджений, Олійник Антон 1989 року народження, який проживає в окупованому Антрациті. Впродовж тривалого часу він воював на боці незаконних збройних формувань і брав участь в злочинах проти військовослужбовців ЗСУ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час спілкування бойовик розповів про обстановку у бандформуваннях "Л-ДНР".

За його словами, ватажки банд опікуються виключно питаннями особистої наживи та жорстоко поводяться зі своїми "підлеглими".

"У багатьох підрозділах панує низька виконавча дисципліна та часто виникають конфлікти на ґрунті вживання спиртних напоїв та наркотичних речовин", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на даний час стосовно бойовика проводяться слідчі дії органами СБУ.

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...