Біля берегів Канади північний кит вбив волонтера, що звільнив його з рибальських сітей (фото)

​Канадський рибалка Джо Хаулетт перерізав мотузки і допоміг тварині позбавитися від залишків рибальської снасті, що заважала пірнати і плавати. Звільнений кит підстрибнув і вдарив рятівника.

Гладкий північний кит. Фото: nytimes.com.

У затоці Святого Лаврентія біля берегів Канади північний гладкий кит вбив добровольця, який звільнив його з рибальської мережі, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Канадський рибалка Джо Хаулетт (Joe Howlett) прибув до кита, що заплутався в риболовный сіті, на судні швидкого реагування Міністерства рибальства і океанів Канади. Він перерізав мотузки і допоміг тварині позбавитися від залишків снасті, що заважала пірнати і плавати.

Звільнений кит підстрибнув і вдарив рятівника. В результаті чоловік загинув.Хаулетт кілька років брав участь в діяльності організації, що займається порятунком рідкісних китів. За цей час він звільнив десятки тварин, що заплуталися в сітях. Всього за кілька днів до загибелі він допоміг іншому киту, який потрапив в снасті в тій же частині затоки Святого Лаврентія.

Північні гладкі кити зустрічаються в північних регіонах Атлантичного океану. Довжина цих тварин становить 13-16 метрів, а вага досягає 100 тонн. У світі залишилося не більше 500 особин цього виду.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...