Біля будівлі Міністерства вугільної промисловості один зі страйкуючих здійснив акт самоспалення (фото, відео)

Потерпілого доставили в Дарницький опіковий центр. У чоловіка трохи обгоріло обличчя, однак його життю нічого не загрожує.

Фото:facebook

У Києві біля будівлі Міністерства енергетики та вугільної промисловості, де відбувається акція протестів шахтарів, один зі страйкуючих здійснив акт самоспалення. Фото інциденту опублікував голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Відео події опубліковано на сторінці Незалежної профспілки гірників України у Facebook (див. з 20-ї хв.).

За словами Волинця, шахтаря, який підпалив себе біля будівлі Міненерго, звати Віктор Тріфанов. Голова Незалежної профспілки гірників України додав, що потерпілого доставили в Дарницький опіковий центр.

Як повідомляє "Громадське ТБ" з посиланням на прес-секретаря Міненерго Ганну Дудку, у потерпілого шахтаря трохи обгоріло обличчя, а його життю нічого не загрожує.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...