Біля Горлівки у підземному каналі водопостачання знайшли тіла двох людей

Причини загибелі встановлюються.

Ілюстрація:CleanWater.org.ua

Тіла жінки та ймовірно чоловіка виявлені в підземній ділянці каналу "Сіверський Донець-Донбас" в окупованому селищі Мічуріна на Донеччині. Про це повідомляють у прес-службі "МНС "ДНР", передають Патріоти України.

"Імовірно, дві людини (чоловік і жінка) виявилися в підземній ділянці каналу - залізобетонної труби діаметром 3100 мм, яка розташована в Микитівському районі Горлівки (селище Мічуріна)", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що рятувальниками спільно з представниками Горлівської ділянки РУЕК КП "Компанія" Вода Донбасу" обстежили оглядові люки підземної ділянки каналу протяжністю 4 км.

"Для полегшення проведення пошукових робіт, працівниками РУЕК здійснено зниження тиску подачі води, у зв'язку з чим тиск води на ділянці помітно знизився, рівень води впав приблизно на 1 м", - зазначають у повідомленні.

Наразі відомо, що у вхідному оголовку дюкера каналу (стикування труб різного діаметру) виявлено тіло жінки.

"Анкетні дані і причина загибелі встановлюються. Пошукові роботи тривають", - йдеться в повідомленні.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...