Біля одного зі спортклубів у центрі Харкова сталася стрілянина, є поранений

Начальник поліції Харківської області повідомив, що невідомі стріляли з автомата, який залишили на місці інциденту.

Фото:Telegram ХХ

Увечері 10 жовтня в центрі Харкова сталася стрілянина, одна людина дістала поранення. Про це повідомляє "UA:Харків" у Facebook, посилаючись на начальника поліції Харківської області Олега Беха, зазначають Патріоти України.

"Одна людина отримала поранення, зараз у четвертій лікарні знаходиться. З автомата стріляли, автомат на місці. Виїхала слідчо-оперативна група", – сказав Бех.

ЗМІ зазначає, що стрілянина сталася на вулиці Клочківській, неподалік від спортклубу Yod. Правоохоронці ввели оперативний план "Сирена".

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...