Білоруська морква сподобалася. Тепер голлівудський актор хоче російський паспорт

​Стівен Сігал заявив, що сподівається дуже скоро отримати російське громадянство.

Стівен Сігал покуштував Бацькиної моркви. Фото: elise.com.ua.

Зірка Голлівуду Стівен Сігал не виключає можливості отримання російського громадянства. Про це він повідомив у бесіді з сахалінськими журналістами, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Я думаю, російське громадянство - десь на горизонті. Я б дуже хотів кілька місяців на рік проводити зі своїми друзями в Росії, з людьми, які мене тут люблять і чекають», - сказав Сігал.

Він зазначив, що йому дуже подобається в Росії, так як тут багата культура. При цьому, за його словами, на Сахаліні дуже хороший потенціал для ведення бізнесу, крім того, його приваблює розташування острова - поруч з Японією.

У середу актор прилетів на Сахалін, ставши гостем кінофестивалю «Край світу».

Нагадаємо, нещодавно Стівен побував в гостях у президента Білорусі Олександра Лукашенка. Білоруський лідер пригощав американського гостя овочами зі своєї грядки.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...