Біс попутав: Маріупольський вбивця, тікаючи з місця злочину, потрапив на базу поліцейського спецназу

Підозрілий чоловік не дарма прикув до себе увагу правоохоронців: в сумці у нього знайшли закривавлене знаряддя вбивства.

Затримання підозрюваного. Фото: donbass.uaУ Маріуполі 42-річний раніше судимий чоловік по дорозі в ломбард вбив свого знайомого і важко поранив другого. Він спробував сховатися, але був затриманий спецназівцями ГУНП в Донецькій області. Зараз вбивця дає показання, знаряддя правопорушення вилучені, повідомляють Патріоти України інформацію, отриману від Маріупольського відділка поліції.

Повідомлення про те, що посеред дороги в Лівобережному районі Маріуполя знаходиться труп невідомого, надійшло в поліцію вранці 20 липня. Негайно за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Лівобережного відділення поліції. Правоохоронці приступили до збору інформації про особу злочинця, відпрацьовувалася територія, прилегла до місця скоєння правопорушення.
Тим часом бійці батальйону спецпризначення поліції Донецької області, які дислокуються в Лівобережному районі, побачили біля паркану своєї бази підозрілого чоловіка, який втікав кудись з сумкою. Не гаючи часу, спецназівці затримали підозрілого громадянина і, як виявилося, не дарма: в сумці у чоловіка була закривавлена викрутка.

"Чоловік був затриманий спецназівцями батальйону обласної поліції біля місця дислокації підрозділу, - розповів Сергій Бичин, начальник кримінальної поліції Маріупольського відділу поліції. - З торби у нього було вилучено знаряддя правопорушення – викрутку".

Як з'ясувалося, підозрюваний прямував здати будівельний інструмент в ломбард, щоб заробити грошей, коли по дорозі зустрівся з двома знайомими, 29 і 35 років. Між чоловіками раптово виник конфлікт, і вбивця дістав з сумки свій аргумент – викрутку – і заходився колоти своїх опонентів. Молодший з них отримав два поранення в груди і помер на місці. За життя його старшого товариша борються лікарі.

Попередньо встановлено, що затриманий раніше був судимий за аналогічний злочин - нанесення тяжких тілесних ушкоджень - і відбув покарання в окупованій Макіївці.

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Який цукрозамінник "найкращий друг" для мозку: Вчені розкрили результати дослідження

субота, 4 травень 2024, 10:26

Видання Medical express пише, що дослідники з Шанхайського університету науки і технологій, Китайської академії наук (CAS) та інших інститутів Китаю нещодавно провели дослідження, щоб з'ясувати, що відбувається в мозку мишей, коли їх годують різними ти...