Біжи, Мєша, біжи!: Екс-регіонал став заступником "мера" окупованої Макіївки

До окупації Донбасу Володимир Мєша займав посаду керівника Кіровського району Донецька, куди він потрапив після виборів "Партії регіонів".

Володимир Мєша. Фото:http://novosti.dn.ua/Колишній регіонал Володимир Мєша став першим заступником так званого "мера" Макіївки, окупованої терористами так званої "Донецької народної республіки". Про це повідомили Новости Донбасса з посиланням на прес-службу окупаційної адміністрації міста, зазначають Патріоти України.

"Серед обов'язків Мєші перебуватимуть питання правопорядку і економічного розвитку міста", - йдеться в повідомленні.

До окупації ряду населених пунктів Донбасу Мєша займав посаду керівника Кіровського району Донецька, куди він потрапив після виборів до міської, обласної та районної ради від "Партії регіонів".

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...