Бізнес за кордоном, або Як українці відкрили найменшу кав’ярню в Польщі (відео)

Робота у Польщі була гарним стартом, щоб розпочати життя в іншій країні, та не цього прагнули. Давно виношували ідею свого маленького бізнесу. Хотіли всі етапи пройти самостійно. Тому і кавомашину самі вибирали, і каву дегустували, на курси пішли, щоб хоча б навчитися спінювати молоко. Все робили, як для себе, йдеться в сюжеті Факти.ICTV, повідомляють Патріоти України.

Виникла кав’ярня Добро-Добро. Так назвали, бо вірять, що добро повертається, а двічі, бо їх двоє. Саме своєю щирістю та відкритістю, а ще цікавими історіями здобули собі постійних клієнтів, які п’ють у них каву від самого відкриття. І власне клієнти зауважили, що ще не бачили такого маленького закладу.

Інна з Олегом діляться своїм добром усього на 6 кв. метрах. А представники книги рекордів зафіксували найменшу кав’ярню у Польщі. Починали з 6-7 кавових напоїв, нині в одному сезоні мають до 20 різновидів. Створюють рецепти залежно від погоди, настрою, пори року, і головне, щоб самим подобалося. Глобально, хочуть відкрити мережу найменших кав’ярень у Європі, а поки поширюють Добро Польщею. Навесні стартував заклад у Любліні, за пару місяців – у Вроцлаві. Пропонують своїм відвідувачам підвісити каву для когось або подарувати добробокс близьким. А коли стали думати про власну дитину, Інна з подругою заснували бренд української постільної білизни.

Їхній Колискай, це 22 найсильніших оберегів, осучаснених і нанесених на дуже якісну тканину. Витримує до 300 праннів без втрати кольору. Комплекти унікальні, бо візерунки не повторюються, партії не великі. Продають з Польщі по всій Європі, навіть у Штати, через партнерську мережу та онлайн-майданчики.


Джерело: Факти.ICTV

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...