Бізнесмен з ОАЕ став новим власником одеського ринку "7 кілометр"

Підприємець закликав українців не вірити надуманим заявам деяким політиків про ринок "7 кілометр"

Фото: "Думская"

У одеського ринка "7 кілометр" з'явився новий власник. Це Абдул-Джаббар аль Сайех, головний виконавчий директор бізнес-компанії Al Sayegh Group (ОАЕ), повідомляють Патріоти України з посиланням на "Українські Новини".

Підприємець заявив, що здивований висловлюваннями деяких політиків про роботу ринка та вважає їх дезінформаційними та популістськими. "Честно говоря, для меня такая информация была удивлением. У меня никогда не было подобных связей и я никогда не совершал незаконных действий. Более того, я никогда не занимался политикой и не собираюсь. Все свои усилия концентрирую исключительно на бизнесе", - сказав він.

"Старый рынок умер, и я хочу сделать реальный прозрачный бизнес с уплатой необходимых отчислений в бюджет Украины. Новый рынок будет вести свою деятельность согласно всем нормам украинских законов", - підкреслив бізнесмен.

Також Абдул-Джаббар аль Сайех додав, що стара команда працівників буде звільнена. Формується новий менеджмент ринка. Бізнесмен закликав українців не піддаватись на популістські заяви та не вірити неперевіреним фактам.

Найближчим часом підприємець збирається прибути до Одеси через ведення бізнес-справ. Нагадаємо, компанія Al Sayegh Group (ОАЕ) заснована у 1980 році та займається в області електроніки, машинобудування, будівництва, на ринку нафти та газу, одягу, продуктів та напоїв (ресторани).

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...