"Был и останется русским городом": Терорист Захарченко захотів "прямої лінії" з мешканцями Києва

"Питання з Києва приходили мені з першої Прямої лінії, ще з Харковом. Я їх відкладав на потім, і тепер їх накопичилося стільки, що мені здається - пора відповісти" - заявив ватажок бойовиків.

Ватажок терористів Захарченко. Фото:dan-news.info

Ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко анонсував проведення "прямої лінії" з жителями Києва. Про це повідомляють ЗМІ бойовиків, інформують Патріоти України.

Спілкуватися з жителями столиці Захарченко збирається 22 червня.

"Питання з Києва приходили мені з першої Прямої лінії, ще з Харковом. Я їх відкладав на потім, і тепер їх накопичилося стільки, що мені здається - пора відповісти. Питання різні", - заявив він.

За словами Захарченка, Київ для нього "був і залишиться російським містом".

"Київ - це від початку російське місто. Ще точніше, з початкових часів це багатонаціональне місто. І українізувати його - під гаслом "Київ для українців"- так і не вийшло, не дивлячись на спроби як ранньо-радянські, так і пострадянські.

Тому я завжди сприймав Київ своїм містом, як і більшість людей, не тільки в Україні, а й раніше - в Радянському Союзі і Російській Імперії ", - повідав терорист.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...