"Бл*дь! Що це?": По КМДА ходили дівчата в голих і недошитих сукнях (фото)

В приміщенні Київської міської державної адміністрації пройшов модний показ. Хоча, "модний" - це перебільшення.

Сукня трохи задовга. І недошита. Фото: Фейсбук.

"Бл*дь! Що це?" - вірогідно подумали ви, побачивши перше фото. Це чергова дизайнерка презентувала свою колекцію голих і недошитих суконь, запросивши на показ подружок, смак яких, очевидно, дозволить їй їм це втюхати. Так пише фешн-блогер Рагу.лі, передають Патріоти України.

А! Вишенька на торті - показ проходив в КМДА! Я правильно розумію, що в КМДА тепер можна проводити все що завгодно?

Хоча, якщо подивитися на потенційну клієнтуру... Ви думали, що неможливо зробити так, щоб ці сосисочні жилетки в підлогу виглядали ще гірше, так от дивіться. Неможливе стало можливим.

Вперше бачу щоб дизайнер так вільно демонстрував свої складні стосунки з анатомією потенційної клієнтури і не спромігся підібрати модель, груди якої вписалися в цю чудову сукню з марлі.

Вжух! І стало ще гірше. Таке враження, що подружки змагалися у тому, яка вдягнеться з більшим несмаком.

Хоча тут очевидна дитяча травма фільмом "Pretty woman", внаслідок якої виникла непорушна віра в те, що аби знайти свого принца треба виглядати як хвойда.

Якби у жокея і його коняки були позашлюбні діти, то...

Це не жар-птиця, це дизайнерка, яка має мужність сама носити свій одяг. І подруга у спідниці під кодовою назвою "монологи вагіни".

Хотілося б подивитися на цю сукню у динаміці, ала задумка цікава, виглядає так ніби темряву розрізає промінь світла. Питання тільки в тому, звідки йде цей промінь.

Естетика випускного в Великому Зажоп'ї досягнута.

На місці організаторів, я б заборонили моделі так відкрито демонструвати кривизну швів, яку видно неозброєним оком навіть на такій відстані.

Якщо ви хочете виглядати так, ніби самі пошили свій одяг на шкільних уроках праці, то вам до цієї дизайнерки.

50 відтінків блиску. Якщо вам хочеться виглядати так, ніби пошили сукню з дешевого синтетичного псевдокитайського покривала, то ось.

Спідницю треба було зробили коротшою і, можливо, б тоді ці нитки, що стирчать звідусіль, були б менш помітними.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...