"Было ваше - стало наше": Окупанти в Луганську відбирають бізнес у місцевих жителів

Керівництво "республіки" планує найближчим часом створити відповідне "державне унітарне підприємство" по аналогії з практикою РФ.

Ринок в окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

Народний депутат України Дмитро Тимчук, посилаючись на дані групи «Інформаційний спротив», повідомляє про скору «націоналізацію» на окупованій частині Луганської області. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його міркуваннями.

«З метою збільшення надходжень до бюджету т.зв. "ЛНР" за рахунок "націоналізації" ринків, які є приватною власністю підприємців, керівництво "республіки" планує найближчим часом створити відповідне "державне унітарне підприємство" по аналогії з практикою РФ. Дане підприємство буде займатися діяльністю ринків, розташованих на непідконтрольній українській владі території Луганської області, а також надавати ряд платних послуг», - повідомляє парламентарій.
Також Дмитро Тимчук заявив, що в окупованому Росією Криму досягли попередньої домовленості з державними та неурядовими структурами Китайської Народної Республіки про участь їх представників в Ялтинському міжнародному економічному форумі (19-21 квітня), міжнародному форумі «Туристичний і культурний потенціал Республіки Крим» (орієнтовно вересень ц.р.), а також відкриття інформаційних центрів окупованого Криму в КНР.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...