Блокада Криму: У РФ пояснили, чому підрив електроопор - не теракт

Вдаючись до порівнянь, події на кордоні з Кримом можна охарактеризувати, як диверсію.

Підірвана опора ЛЕП. Фото:www.day.kiev.ua

Підрив опор ліній електропередач на адміністративному кордоні з тимчасово окупованим Російською Федерацією українським півостровом Крим в Херсонській області не є терактом. Таку думку в ефірі Эхо Москвы висловив російський письменник Михайло Веллер, інформують Патріоти України.

"Це все-таки не теракт. Я думаю, що якщо учні - ну все-таки не лиходії, хоча хулігани, хулігани - до дверей притулили швабру, а на неї поставили відро води; вчителька увійшла, а їй відро з водою прямо на голову - це, звичайно, потворна витівка, яка насправді зле хуліганство, але це все-таки ще не теракт", - сказав він.

"Навіть якщо у когось вкрасти машину дров - це теж не теракт. Якщо комусь перерізати телефонні дроти або взагалі вивернути весь щиток в під'їзді - це ще не теракт", - додав письменник.

Веллер зазначив, що таким чином, Криму "вивернули щиток в під'їзді".

"Це на рівні диверсій. Чи можна вважати підрив опори диверсією? Ну, загалом, так, диверсія, бо держава, її правоохоронні органи повинні охороняти. Але теракт - це все-таки занадто", - резюмував він.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...