Нещастя переслідують Росію: Страшна пожежа у Москві забрала 16 життів (відео)

Слідство відкрило кримінальну справу за статтею "умисне знищення майна"

Пожежа у столиці РФ. Фото: "РІА".

У Москві на Алтуфьєвському шосе (північний схід міста) сталася пекельна пожежа - загорівся склад. У результаті 16 людей загинули. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "РІА новини".

Ще четверо постраждалих госпіталізовані. Відомо, що на складі зберігалася друкарська продукція.

Всі загиблі, за попередніми даними, є громадянами СНД. Вони задихнулися уві сні - мертвих знайшли у спальному приміщенні на четвертому поверсі. 12 людей вдалося врятувати під час гасіння пожежі.

Слідство розглядає різні версії причин, серед них - побутова, технічна, навмисна. Відкрита кримінальна справа. Російські сайти пишуть про можливість чергової диверсії після аварії на ГРЕС та інших трагічних інцидентів у РФ за останній місяць.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...