Блокада ОРДЛО: Нардеп озвучив нові плани

Сьогодні мають перекрити ще дві гілки залізниці.

Вагони. Фото: "Фейсбук"

Сьогодні очікують блокування ще двох залізничних напрямків у Луганській області в рамках торгової блокади окупованих територій. Про це заявив народний депутат України від фракції "Самопоміч" Семен Семенченко, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

"Ще залишаються дві гілки. Ветерани планують, якщо їх підтримає суспільство, якщо приїдуть добровольці, сьогодні очікують заблокувати і їх", - сказав Семенченко. Він спростував інформацію про те, що учасники блокади нібито зупиняли порожні вагони, що йдуть на окуповану територію.

"Ця інформація не відповідає дійсності, вона є черговим обманом українців. Ветерани зупинили не порожні вагони, вони зупинили 12 одиниць рухомого складу за день із 60 вагонів. Це те, що йшло з цього перегону. Це метал, ліс, руда, кокс, сірчана кислота. 800 вагонів фінансування тероризму! Після того ввечері відправили, вже знаючи, що там перебувають люди, склад з порожніми вагонами, щоб таранити цю блокаду", - сказав він.

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...