"Бог милував": Аксенов предлагал мне делать Ялтинский кинофестиваль "Асса". Отлично, что у них денег не оказалось, - відомий російський кінодіяч

За словами Сергія Соловйова, він відразу погодився на запрошення глави окупаційного уряду Криму Сергія Аксьонова і спочатку не замислювався про можливі наслідки.

Сергій Соловйов. Фото: east-west-festival.ru.

Режисер, сценарист, народний артист Росії Сергій Соловйов заявив, що мало не організував в окупованому Криму кінофестиваль, але, на його щастя, затія не вдалася через відсутність фінансування. Сценарист пояснив, що анексія Криму Росією не змінила його ставлення до півострова, передають Патріоти України з посиланням на Гордон.

"Мне очень трудно как-то даже представить, что вокруг этого идет такая дикая распря, которая еще бог весть чем кончится. Какие-то невероятные политические страсти... Никак у меня Крым не связан со всей этой политической дребеденью. Но она, конечно, до меня долетает. Находясь в Крыму последний раз, я получил письмо в конверте, запечатанном сургучом, от главы полуострова. Он приглашал меня встретиться и поговорить", – розповів він.

За словами Соловйова, він відразу погодився на запрошення глави окупаційного уряду Криму Сергія Аксьонова. "Я никак не учел, что нужно двести раз подумать, прежде чем общаться. Сразу поехал разговаривать... Они предложили мне делать ялтинский кинофестиваль "Асса"... Я подумал, что это роскошное предложение. Можно было бы сделать грандиозный фестиваль. Я ответил, что я готов... После этого в течение месяца-двух выяснилось, что у них нет денег на этот фестиваль. Они очень извиняются, просят заморозить эту чудесную идею", – продолжив він.

Режисер зазначив, що актриса Тетяна Друбич після цього сказала йому, що він "народився в сорочці" і "бог врятував його від цього фестивалю". І погодився, що в разі реалізації цієї ідеї у нього виникли б проблеми у всьому світі. "Таня права. Я родился в рубашке. Отлично, что у них денег не оказалось", – резюмував він.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...