"Боярышник" ху#рили бояре": Скандальний Шнур написав вірш на злобу дня (відео)

​Лідер групи "Ленінград" у віршованій формі з використанням нецензурної лексики розповів про причини вживання росіянами сумнозісного концентрату.

Сергій Шнуров. Скріншот.

Сергій Шнуров написав вірш про "Боярышник", вживання якого призвело до смерті 77 людей в Росії. Співак записав і опублікував на своїй сторінці в Instagram відео, в якому зачитує свій твір з великою кількістю сарказму і нецензурної лексики, передають Патріоти України.

Шнур повідав про те, що засіб вживали ще бояри, тому росіяни наслідують їх приклад, щоб дотримуватися давніх традицій.

Ролик вже був переглянутий понад 300 тис. разів. Користувачі розділилися на два табори, коментуючи відео співака. Одним його випад сподобався, інші ж Шнура засудили.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...