"Бояришнік" добре подіяв: П'яні найманці на Луганщині влаштували між собою криваві розбірки зі стріляниною (фото)

Нетверезі сепаратисти були в караулі розташування військової частини у Красному Лучі (Хрустальне).

Російські найманці на Луганщині. Фото: соцмережі.

25 жовтня в Красному Лучі в окупованій Луганській області двоє п'яних бойовиків в караулі військової частини "ЛНР" відкрили стрілянину з автоматів. Про це повідомляє в Facebook офіцер Анатолій Штефан Штірліц, передають Патріоти України.

Фото п'яних сепаратистів опубліковані на сайті Миротворець. "До краснолучської лікарні доставили двох бойовиків: жителя Донецької області Мусієнка Павла Валерійовича (позивний "Паштет"), 1993 року народження, з вогнестрілом стегна і жителя Антрациту Луганської області Волощука Костянтина Володимировича, 1989 року народження, з вогнестрілом коліна", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що п'яні сепаратисти були в караулі розташування військової частини НМ "ЛНР" на вул. Шахтарській міста Красний Луч. "Сподіваюся наступного разу ці бойовики підпишуть контракт з 200-ми бригадами", - іронізує Штірліц.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...