"Бояришник" уже не в моді: У Росії зафіксовані перші смерті від склоочисника "Дід Мороз"

Росіяни знайшли ще дешевший аналог якісному алкоголю.

Ілюстрація:news.liga.net

У покинутому будинку біля набережної річки Смоленки в Санкт-Петербурзі силовики знайшли тіла трьох людей, які вживали в якості алкоголю склоочисник Дід Мороз. Про це пише місцевий сайт Фонтанка, повідомляють Патріоти України.

Тіла жінки і двох чоловіків знайшли ввечері 9 січня, поруч з ними була п'ятилітрова пляшка з написом "Склоомиваюча рідина Дід Мороз", в якій плескалися залишки рожевого кольору. Як вважає слідство, в складі склоочисника є метиловий спирт, яким і отруїлися люди.

Російські ЗМІ пишуть, що оптові постачальники "Діда Мороза" в Петербурзі в своїх анотаціях до продукції підкреслюють, що склоомиваюча рідина виробляється з етилового спирту або його промислового аналога - ізопропилового.

З 17 грудня 2016 року в Іркутську в результаті отруєння спиртовмісних концентратом для ванн "Глід" в лікарні надійшли безліч пацієнтів. Влада міста оголосила режим надзвичайної ситуації, десятки людей (за останніми даними - 71 росіянин) померли.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...