Боєприпас купив у місцевого мешканця: У результаті вибуху у Добропіллі на Донеччині загинув чоловік (фото)

Обставини події встановлюються, відпрацьовуються всі версії.

О 9.00 в Добропільське відділення поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки, яка повідомила, що почула в сусідній квартирі, розташованій на 3 поверсі, вибух. На місце події негайно була спрямована група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, ДСНС та вибухотехніки. Про це повідомила прес-служба ГУ Нацполіції України, передають Патріоти України.

Встановлено, що на момент вибуху в квартирі перебував 23-річний власник оселі та його колишня дружина. Чоловік загинув. 30-річна жінка, мати трьох дітей, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні для медичного огляду (без госпіталізації).

Поліцейські встановили, що вибуховий предмет загиблий придбав у місцевого мешканця. Наразі підозрюваний затриманий.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження з попередньою кваліфікацією за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 115 з позначкою «самогубство» Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Обставини події встановлюються, відпрацьовуються всі версії.

З початку року на Донеччині внаслідок поводження з вибухонебезпечними предметами постраждали 8 людей, з них двоє загинули, 6 отримали поранення.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...