Боєць АТО з Дніпра загинув, повертаючись додому з санаторію на Одещині

Після того, як сів Максим Бачинський сів у потяг Одеса – Костянтинівка, зв'язок з бійцем обірвався. Його тіло знайшли через кілька днів на перегоні Вільногірськ — Верховцево біля села Дубове.

Ілюстрація:teren.in.ua

По дорозі з санаторію загинув колишній боєць 25 окремої повітрянодесантної бригади з Дніпра Максим Бачинський. Про це повідомляють знайомі АТОшника на своїх сторінках в Facebook, передають Патріоти України.

Бачинський повинен був пройти курс лікування в одному із санаторіїв Одеси. Однак через день він вирішив повернутися додому. Свій вчинок він пояснив тим, що в нього виник конфлікт із одним з відпочивальників з проросійськими поглядами.

На вокзалі він відвідав волонтерський куточок. Волонтер, яка чергувала того дня повідомила, що Бачинський згадував про конфлікт під час бесіди.

Після цього він сів у потяг Одеса – Костянтинівка і зв'язок з бійцем обірвався. Його тіло знайшли через кілька днів на перегоні Вільногірськ — Верховцево біля села Дубове.

Повідомляється, що у Бачинського нібито був конфлікт з пасажирами на ґрунті проросійських поглядів і його могли викинути з потяга. У той же час слідчі розглядають версію самогубства у неконтрольованому стані.

Рідні та знайомі загиблого запевняють, що він був релігійною людиною і прихильником здорового способу життя, тому не міг зробити такий вчинок.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...