Бойкот агресору: Під час акції протесту у Львові ветерани АТО зіграли у футбол "головою" Путіна (фото)

Таким чином учасники війни на сході України протестували проти проведення світової першості з футболу у РФ.

Фото:gazeta.ua

У Львові ветерани АТО вийшли на акцію протесту проти проведення Чемпіонату світу з футболу в Росії у 2018 році. Про це пише gazeta.ua, передають Патріоти України.

Акцію організували Українська спілка учасників АТО, ГО "Штаб об'єднання Добровольців", та МО "Апостольська Чота".

"Вважаємо, що країна-агресор не має жодного морального права приймати у себе цей спортивний захід. Хочемо застерегти людей, щоб вони добре подумали чи варто відвідувати державу, де людину без причини можуть запроторити у тюрму або й вбити", - наголосили організатори акції.

Під час заходу активісти зіграли символічний футбольний матч м'ячем у вигляді голови Путіна.

Аби привернути увагу світової громадськості до загарбницької війни Росії на сході України, подібні акції одночасно відбулась у США, Швейцарії, Австрії, Італії, Німеччині та інших країнах.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...