Бойовий дух на висоті: Волонтер показала, як зараз виглядають побиті "тітушками" ветерани АТО (фото)

В одного з АТОшників була дуже серйозна контузія, в результаті якої він і отримав інвалідність. Тож після побиття ця травма посилилась, наголосила волонтер.

Побиття ветеранів АТО у Дніпрі. Ілюстрація:http://dnepr.web2ua.com/

Двох ветеранів АТО Дениса Буштрука та Володимира Мазура чекає тривале лікування через побиття "тітушками" 9 травня у Дніпрі. Фото бійців у своєму Facebook опублікувала волонтер Оксана Чорна, передають Патріоти України.

Вона також додала, що передала бійцям гроші, перераховані небайдужими людьми.

"Хлопці ще вчора перебували не тільки в понівеченому фізично стані, але і були розчавлені морально. Чути погрози і образи від представників правоохоронних органів - це як чути їх від імені всієї країни, яку вони захищали", – написала волонтер.

Постраждалі від "тітушок" бійці АТО. Фото:facebook

За даними Чорної, у Дениса Буштрука була дуже серйозна контузія, в результаті якої він і отримав інвалідність. Тож після побиття ця травма посилилась.

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...