Бойовик з "ДНР" розповів, що ж насправді завозить Росія в "гуманітарних конвоях" (відео)

Путінські "гумконвої" везуть в Україну зброю.

"Гумконвої" везуть смерть для України. Фото: www.2000.ua.

Бойовик «ДНР» розповів, що насправді завозять так звані російські «гумкомвої», повідомяють Патріоти України з посиланням на інформацію прес-служби СБУ.

У 2014 році чоловік приєднався до одного з «козацьких» незаконних збройних формувань. Майже дев'ять місяців він охороняв підконтрольні угруповання об'єкти і зброю, яка була завезена в так званих російських «гумконвоях».

Після того, як чоловік відмовився брати участь в актах мародерства на тимчасово окупованих територіях, він зазнав знущань і приниження з боку спільників з бандформування. Чоловік розчарувався в ідеях псевдореспубліки «ДНР» і зрозумів, що вони «ніякі не захисники - ополченці, а просто банда розбійників».

Маючи стійке прагнення повернутися додому, він вирішив добровільно звернутися в Службу безпеки України із заявою та приєднатися до Програми «На тебе чекають вдома».

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України. Після ретельної перевірки буде вирішуватися питання про звільнення чоловіка від відповідальності.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...