Бойовики атакують мирне населення окупованого Донецька

27 червня в Донецьку від обстрілів бойовиків постраждали вісім будинків в Куйбишевському мікрорайоні. Звуки вибухів не припиняються і зараз.

Фото: korrespondent.net

У соцмережах місцеві жителі повідомляють, що в ніч на 28 червня в кількох районах міста було чули перестрілки та пересування військової техніки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

Ось, що пишуть очевидці:

"Петрівка, старти. Близько. По звуку або лісгосп, або дурбалка ".

"Машзавод - далеко, глухі старти з хвостом".

"Абакумова слухає північний напрямок вже більше півгодини ..."

На даний момент відомо про пошкодження в Куйбишевському районі:

Фото: http://www.dialog.ua/У листуванні донеччани відзначили, що бойовики традиційно обстрілюють позиції українських силовиків з житлових районів, а після запуску снарядів швидко переміщаються.


Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...