Бойовики несуть серйозні втрати під Маріуполем: Помирають від поранень та від СНІДу

При цьому всі вбиті і тяжкопоранені були звільнені заднім числом, тим самим "військовослужбовці" та їхні родичі були позбавлені права отримати грошові компенсації.

Терористи "ДНР" несуть втрати. Фото: DT.ua

Більше 30 бойовиків загинули протягом останніх двох тижнів під час невдалих штурмів українських позицій в районі Водяного під Маріуполем. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

В результаті великих втрат серед особового складу «9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (ошмсп мп)» (Новоазовський район, «1 АК ДНР») спостерігається падіння морально-психологічного стану особового складу та масове небажання місцевих бойовиків і російських найманців подальшої участі в бойових діях, пише координатор групи «Інформаційний опір», народний депутат Дмитро Тимчук.

В результаті виконання наказу вийти на нові позиції в районі н.п. Водяне та некомпетентного керівництва діями підрозділів, бойові втрати серед військовослужбовців «9 ОШМСП МП» протягом останніх двох тижнів склали до 30 убитих і поранених.

При цьому всі вбиті і тяжкопоранені були звільнені заднім числом, тим самим «військовослужбовці» та їхні родичі були позбавлені права отримати грошові компенсації. Подібна ситуація стала причиною деморалізації і високого рівня дезертирства в «полку».

Це призвело до того, що командування «1 АК ДНР» змушене перекидати на ділянку відповідальності «9-го ОШМСП МП» підрозділи бандформувань «Спарта» та «Сомалі». Продовжують фіксуватися факти наявності серед особового складу «9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти» (Новоазовськ, «1 АК ДНР») військовослужбовців, хворих на СНІД.

Так, в центральній районній лікарні н.п. Новоазовськ, від СНІДу помер «військовослужбовець» «1 мотострілецького батальйону 3 мотострілецької роти 9 ОШМСП МП» Ладовський В.С. За останній час це вже другий підтверджений факт смерті військовослужбовців «1 АК ДНР» від СНІДу (раніше у військовому госпіталі на базі Центральної районної лікарні м. Ясинувата помер від СНІДу військовослужбовець Поролян А.М.).

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...