​Борис Гребенщиков розповів, як його виручив Святослав Вакарчук (відео)

Лідер легендарного російського гурту "Акваріум" про ситуацію, коли з ним в тур відправився сербський клавішник "Океану Ельзи" Мілош Єліч.

Шляхетний вчинок Вакарчука щодо людини, яка одна з небагатьох в музичному середовищі Росії протистоїть чарівності путінського зла, став відомий з інтерв'ю Катерині Осадчій, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости». Про ситуацію повідав, природно, не Святослав а сам Гребенщиков.

Лідер "Акваріума" тактовно передав слово Єлічу, а той в свою чергу розповів, що лідер "Океану Ельзи" з задоволенням погодився відправити у тур з Гребєнщиковим свого клавішника.

Також Гребенщиков і Єліч висловилися про співпрацю в рамках спільного симфонічного проекту. Обидва музиканти з захопленням вказали на позитивний досвід спільної роботи.

Українець відсудив у Пенсійного фонду більше ніж 250 тис. грн компенсації, бо йому не перерахували пенсію

середа, 1 травень 2024, 8:52

Шевченківський районний суд Києва зобов'язав Пенсійний фонд заплатити військовому пенсіонеру компенсацію у розмірі 255 141 грн. Справа в тому, що він через суд домігся перерахунку своєї виплати, а ПФУ не провів перерахунок. Про це йдеться в рішенні с...

Служити будуть всі? В одній з країн ЄС розглядають обов'язковий призов для жінок

середа, 1 травень 2024, 8:44

Міністр оборони Данії Троельс Лунд Поульсен заявив, що влада країни розглядає можливість мобілізації жінок. Про це пише Kristeligt Dagblad із посиланням на заяву міністра 29 квітня, передають Патріоти України. За його словами, багато зусиль було спрям...