"Божевілля "кримського" депутата Держдуми": У Порошенка висміяли дивну заяву славнозвісної чиновниці

Наталя Поклонська запевняє, що українці пишуть їй з проханнями про допомогу

Наталя Поклонська. Фото: "Фейсбук"

У групі "Інформаційні війська України", створеній при Міністерстві інформаційної політики кума президента України Юрія Стеця, вказали на дуже дивну заяву депутата Держдуми Росії, екс-прокурора Криму" Наталії Поклонської. Про це Інформвійська повідомили на своїй сторінці у Twitter, передають Патріоти України.

"А марсіани їй не пишуть, нє?", "Грає за правилами рашапропаганди", "Ага, часто пише якийсь Віктор, правда чомусь з Ростова", "Кровосісь з Яником їй пишуть - вони ж за бортом опинилися", - коментують публікацію користувачі соцмережі. Нагадаємо, Поклонська очолила комісію Держдуми з контролю за доходами російських депутатів.



У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...