Божевільний одинак або міжнародна провокація?: У Бразилії намагалися викрасти олімпійський вогонь (відео)

Це вже другий випадок "агресії" по відношенню до олімпійського факелу на території Бразилії.

Олімпійський вогонь. СкриншотНа одному з етапів естафети олімпійського вогню в Бразилії невідомий чоловік мав намір вкрасти факел, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інцидент стався в місті Guarulhos (штат Сан-Паулу). Чоловік спробував напасти на факелоносця, але був зупинений співробітниками сил правопорядку, супроводжували процесію. Зловмисник заарештований, в результаті події постраждав один поліцейський.

13 липня в бразильському місті Joinville невідомий спробував загасити олімпійський вогонь вогнегасником. Порушника затримала поліція. Естафета олімпійського вогню проходить по всій території Бразилії, він буде запалено на урочистій церемонії відкриття Ігор на стадіоні «Маракана» в Ріо-де-Жанейро 5 серпня. Олімпіада триватиме до 21 серпня.

Українці мають заплатити податки навіть за ті квартири, які отримали десятки років тому: Названо суми та терміни

неділя, 5 травень 2024, 8:30

В Україні влітку треба платити податки на нерухомість (квартири та будинки). Податок платиться за минулий рік і за площу, яка перевищує 60 квадратів для квартир та 120 квадратів для будинків, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні Де...

На черзі "Сталін": ЗСУ ліквідували в Україні майже "Дзержинського" та "Леніна"

неділя, 5 травень 2024, 8:26

Українські воїни продовжують знищувати російських загарбників. Цього разу списки "двохсотих" поповнили окупанти з культовими прізвищами. В Україні "мінуснули" Дзержинського Фелікса Едмундовича, а також повного тезку Леніна - Володимира Ілліча Ульянова,...