Божий знак? У Росії зірвало хрест з храму, де поховані Романови

Сильний вітер зірвав шпиль Свято-Троїцького собору в місті Алапаєвськ.

У Росії зірвало хрест з храму, де поховані Романови. Фото: Life.News.

У Росії, у одному із найстаріших соборів - Свято-Троїцькому, що в місті Алапаєвську, через сильний вітер пошкоджено шпиль, на якому був встановлений хрест. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Сильний вітер зірвав шпиль Свято-Троїцького собору в місті Алапаєвськ. Шпиль, на якому був встановлений хрест, впав на дах собору через сильні пориви вітру", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що потужний циклон обрушився на регіон у ніч на 20 березня: пориви вітру досягали 25 метрів на секунду, все це супроводжувалося значними опадами у вигляді снігу. Ураганний вітер пошкодив понад 50 ліній електропередач, знеструмив близько 20 населених пунктів.

Нагадаємо, Свято-Троїцький собор був побудований в Алапаєвську у 1702 році. Храм зводився на кошти парафіян. У ньому поховані убиті революціонерами в 1918 році члени імператорської сім'ї Романових: Велика княгиня Єлизавета Федорівна, її келейниця Варвара Яковлєва, Великий князь Сергій Михайлович і його секретар Федір Ремез, князі імператорської крові Іоанн, Костянтин і Ігор Романови, князь Володимир Палей.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...