"Брехня!": Шкіряк заперечив "випадковість" появи кремлівських пропагандистів на місці загибелі Шеремета

17 канал відверто і свідомо збрехав, озвучуючи причину своєї появи на місці скоєння кривавого злочину, прикриваючись начебто інтерв'ю з Віталієм Кличком, впевнений радник Авакова.

Зорян Шкіряк. Фото:rian.com.uaРадник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк особисто зателефонував меру Києва Віталію Кличку, який підтвердив, що перебуває за кордоном і не міг вранці 20 липня давати інтерв'ю "17 каналу". Про це сам Шкіряк написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"З огляду на озвучені ними причин, щодо їх нібито "випадкової" появи з відеокамерами на місці вбивства Павла Шеремета, вирішив особисто з'ясувати всі обставини. 17 канал заявив, ніби чекав інтерв'ю з мером столиці Віталієм Кличком. Відповідально заявляю - брехня!

Я вирішив особисто поспілкуватися з мером Києва і набрав його номер... Як виявилося, мер столиці, Віталій Кличко, офіційно перебуває у відпустці з 18 липня і зараз зі своєю сім'єю за межами України!" - написав Шкіряк.

За його словами, це означає, "що прокремлівський 17 канал відверто і свідомо збрехав, озвучуючи причину своєї появи на місці скоєння кривавого злочину".

Що загрожує за відмову від проходження ВЛК військовозобов'язаним в Україні

середа, 15 травень 2024, 14:30

В Україні триває загальна мобілізація і воєнний стан. Новий закон про мобілізацію набуде чинності 18 травня 2024 року. Він передбачає, що військовозобов'язана особа має пройти військово-лікарську комісію (ВЛК), яка визначить придатність або непридатніс...

На Хмельниччині священник УПЦ МП з вірянами штурмували храм ПЦУ (відео)

середа, 15 травень 2024, 13:45

У вівторок, 14 травня, у місті Красилів, що на Хмельниччині, біля храму Різдва Христового трапився інцидент за участі представників УПЦ МП. Про це повідомили у Красилівській міській раді, передають Патріоти України. . Як зазначається, подія трапилася ...