Брендовий секонд: Стиліст із Києва розповіла, як одягнутися за копійки і виглядати суперстильно

Ілюстрація: Modnaya.org

За останні роки попит на секонд-хенди в Україні зріс у кілька разів, повідомляють Патріоти України з посиланням на znaj.ua.

Якщо зайти зараз в будь-який подібний магазин, то можна побачити величезну кількість людей, а іноді навіть довгі черги. І це не дивно, не у всіх зараз вистачає фінансів ходити по дорогих бутіках, а одягатися красиво хочеться всім.

При цьому важливо, що у секондах нерідко можна знайти не тільки дешеву фірмову річ, а також абсолютно новий одяг. Про те, як не помилитися у виборі "обновки" розповіла імідж-стиліст, майстер з пошиття жіночого одягу Альона Колот.

Знижки

"Перш ніж йти за покупками до секонду переконайтеся, що сьогодні день найбільших знижок, - відразу почала давати настанови Альона, як тільки ми зайшли до магазину. - Ось ми потрапили на 60% -ві знижки. А є дні, коли вони ще вище".

Підійшовши до стійки з сукнями, експерт досвідченим оком відразу вибрала одне. "Ось це можна відразу брати, не роздумуючи - підійде будь-якій дівчині на вечір, - сказала вона. - Плюс його: недорога ціна і хороша тканина".

Після цього вона відразу витягла інше плаття. "А ось це я б не радила брати. Його надінуть тільки один раз - невигідне грошове вкладення, при невеликому бюджеті ", - сказала вона.

Фірмові речі також траплялися на нашому шляху. "Це брендова річ для щоденного використання. Коштує копійки, але виглядати буде добре", - зазначила Альона Колот.

Якість

Також імідж-стиліст зазначила, що не потрібно відразу відмовлятися від якісних речей з невеликими дефектами.

Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: Митрополит дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 6:37

У суботу перед Великоднем потрібно поводитись, як годиться християнам: вшановувати Господа, нічого не святкувати та зберігати спокій і тишу. А от святити у неділю в храмах можна будь-яку їжу, яка може мати для людей "сакральне значення". Про це в інтер...

В Україні запустять кешбек за купівлю українських товарів, але всі операції будуть "під ковпаком": Що треба знати

четвер, 2 травень 2024, 6:30

Анонсована держпрограма "Купуй українське", в рамках якої люди отримуватимуть кешбек за купівлю деяких видів вітчизняної продукції та послуг, дозволить державі стежити за транзакціями громадян. Справа в тому, що користувач для отримання кешбеку повинен...