Брієдіс після поразки від Усика зробив скандальну заяву

Команда латвійського боксера не визнає програш свого спортсмена і вимагають реваншу

Колишній чемпіон світу за версією WBC Майріс Брієдіс і його тренер Сандіс Клейнс заявили, що команда латвійця не згодна з рішенням суддів щодо перемоги українця, повідомляють Патріоти України.

Зокрема сам боксер і його тренер вважають, що бій був рівним. Бріедіс назвав Усика найскладнішим суперником за його кар'єру. І висловив надію на проведення бою-реваншу. У свою чергу тренер латвійця висловив свою думку, що ймовірно на рішення суддів вплинула, що український чемпіон був фаворитом цього бою.

«Бій був рівним. Не можу сказати, що Майріс програв або Олександр виграв. Можливо, ажіотаж навколо Усика і його перспектив в боксі зіграла свою роль для суддів, можливо, на їх рішення вплинуло те, що Олександр був фаворитом цього бою», - сказав тренер боксера журналістам.

Нагадаємо, бокс відбувся на батьківщині Брієдіса, у Ризі. Поєдинок тривав усі 12 раундів (відео бою Усик - Брієдіс). В результаті двоє з трьох суддів віддали перемогу українцеві, третій суддя констатував нічию. Так, Олександр Усик вийшов у фінал Всесвітньої боксерської суперсерії.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...