"Бройлери воювали": "Побєдобєсіє" в Росії пробиває чергове дно (фото)

В російському магазині з тушок курей зробили ветеранів.

Бройлери воювали. Фото: Твіттер.

У соціальних мережах сміються над фотографією, зробленою в російському магазині, де показано курей, до 9 травня декорованих під солдатів Другої світової. Відповідне фото було опубліковано в Twitter Yaryna Ukraine, передають Патріоти України.

"Все вище і вище, і вище..." відлітає за межу здорового глузду победобесiє у росіян. Бройлери воювали", — підписаний знімок.

"Слава богам, що це не бачать ветерани. А ряджені терплять, бо їм по**й", "В Одесі на 2 травня треба продавати і смажити при клієнтах прямо", "Дідів общипали", "Це діди НКВДисти. Справжні худіші будуть", — коментують фото інші користувачі Twitter.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...