Brunettes Shoot Blondes - одне з головних відкриттів українського Євробачення - Костянтин Меладзе

У мене є гордість за групу, що вони зібрали рекордну кількість переглядів сторінок - Руслана.

Brunettes Shoot Blondes. Фото: ivona.bigmir.net.Фінал національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення 2016" відкрив виступ молодої групи Brunettes Shoot Blondes з піснею "Every Monday". Костянтин Меладзе назвав виконавців одним з головних відкриттів конкурсу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Brunettes Shoot Blondes - одне з головних відкриттів конкурсу" Євробачення ". Як по суті, так і за формою. Якщо говорити про спроможність пісні, яку написали прості криворізькі хлопці, вона відповідає всім стандартам Євробачення. Вони просто так сучасно мислять, європейськи.

Це люди, які вже виросли після 1991 року, вони не виховувалися на "ласкаво травні". Вони виросли на якихось інших джерелах. "- Сказав Меладзе в прямому ефірі після виступу групи. Андрій Данилко, в свою чергу зазначив," що йому ні до чого причепитися "у виступі української групи.

Градусники будуть зашкалювати? Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі

четвер, 2 травень 2024, 7:30

Літо в Європі буде спекотніше, ніж зазвичай, з більш високим ризиком посухи та хвиль тепла. Очікується, що теплий травень продовжить тенденцію, яка спостерігалася 10 місяців поспіль із рекордно високими глобальними температурами, передають Патріоти Укр...

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...