Стало відомо, як виступили перші фіналісти національного відбору "Євробачення-2017" (відео)

TAYANNA та "Сальто назад" позмагаються за право представляти Україну на музичній першості. Всього етапів буде ще два, а ім'я артиста, котрий виступить від імені України у травні, стане відомо після фіналу 25-го лютого.

"Сальто назад" і TAYANNA перемогли у першому півфіналі. Фото:http://tsn.ua/

Перший півфінал національного відбору "Євробачення-2017" визначив двох претендентів на представлення нашої держави на цьогорічному конкурсі. Про це пише ТСН, інформують Патріоти України.

Всього етапів буде ще два, а ім'я артиста, котрий виступить від імені України у травні, стане відомо після фіналу 25-го лютого.

Так, за результатами виставлених балів від журі у складі Джамали, Констянтина Меладзе та Андрія Данилка, та глядацьких симпатій у вигляді голосів лідерами стали TAYANNA та гурт "Сальто назад".

Ще до першого півфіналу нацвідбору співачку TAYANNA називали цьогорічною фавориткою.

Зірка проекту "Голос країни-6" записала інструментальну версію своєї ставки на перемогу у національному відборі "Євробачення-2017" із відомим композитором Євгеном Хмарою.

За словами членів журі, емоційний надрив артистки у пісні дуже помітний, втім зайве хвилювання може негативно позначитися на живому виступу у фіналі відбору. Тому, Костянтин Меладзе порадив TAYANNA налаштовуватися на відсутність страху та надмірних емоцій.

Справжнім відкриттям нацвідбору судді назвали гурт "Сальто назад", який зі своєю піснею "О, мамо" пройшов у фінал. Тепер колектив побореться за право представляти нашу державу на престижній музичній першості.

Сандра Самбо та Саша Слободяник обєдналися у гурт шість років тому, але лише наразі змінили свій вектор творчості в український бік. У своїй конкурсній пісні музиканти зробили акцент на важливість сімейних стосунків.

За словами Андрія Данилка, йому не було сумно під час номера колективу, він відчув легкість, із котрою конкурсанти виступали.

Тренер проекту "Голос країни-7" Джамала поцікавилася, чому соліст Олександр не виконав сальто назад, про яке йдеться у назві. В цілому, тріумфаторка "Євробачення-2016" високо оцінила фіналістів нацвідбору.

Меладзе розповів, що майбутні конкурсанти прислали йому не готову композицію, а лише 20-ти секундні замальовки. Втім, навіть із них музичний продюсер нацвідбору зрозумів, що музиканти є свіжим віянням у шоу-бізнесі.

Слід нагадати, що всього у першому півфіналі нацвідбору цьогорічного "Євробачення" виступили вісім конкурсантів. Журі та глядачі своїми голосами обрали перших двох фіналістів, а представника України на "Євробаченні-2017" оголосять 25-го лютого

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...