Британські вчені назвали 5 органів, які вже непотрібні людині

У список органів, які не потрібні сучасній людині, увійшли куприк, апендикс, зуби мудрості, вушні м'язи, третя повіка.

Зуби мудрості. Ілюстрація: Startsmile.

Британські вчені опублікували список з 5 органів, яких сучасна людина вже не потребує. До цього списку увійшли куприк, апендикс, зуби мудрості, вушні м’язи і третя повіка. Вчені заявили, що всі ці органи були потрібні древнім людям для виживання, однак в сучасних умовах вони не використовуються, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Куприк, тобто нижняя частина хребта – це залишки хвоста. Апендикс колись брав участь у травленні, однак зараз він навпаки шкодить та створює купу проблем.

Зуби мудрості наші предки використовували для пережовування волокнистої їжі. Однак раціон людини сильно змінився і ці зуби стали непотрібними.

Залишки м'язів у вусі раніше допомагали людям чіткіше вловлювати звук. Третя повіка, яка знаходиться у внутрішньому кутку ока – це видозмінена оболонка, яка захищає очі птахів під час перельоту. Людині ж вона абсолютно непотрібна.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...