"Будь-який ветеран АТО вважає, що має право вбивати": Одіозний журналіст образив військових в ефірі NewsOne (відео)

Юрист Марта Жеребецька, на правах представника учасника АТО Масі Найєма, вимагає у телеканала спростувати в ефірі інформацію, яка не відповідає дійсності.

В'ячеслав Піховшек. Фото: соцмережі.

Журналіст і ведучий В'ячеслав Піховшек в ефірі телеканалу "NewsOne TV" заявив, що в Україні "будь-яка людина, яка називає себе ветераном АТО, вважає, що... вона може вбивати". Про це він сказав під час свого інтерв'ю з колишнім міністром юстиції в уряді Віктора Януковича Оленою Лукаш, передають Патріоти України.

"Ми живемо в суспільстві яке зараз влаштовано за принципом тотального свавілля. Будь-яка людина яка зараз називає себе ветераном АТО, вважає що у неї є індульгенція на вбивство і вона може вбивати", - заявив Піховшек.

Ця заява викликала бурхливе обурення серед ветеранів і їхніх представників. Так, юрист Марта Жеребецька, на правах представника учасника АТО Масі Найєма, зажадала у телеканала "NewsOne" спростувати в ефірі інформацію, яка не відповідає дійсності, а також вибачитися перед ветеранами АТО і Масі Найємом особисто.

"У разі відсутності реакції - залишаємо за собою право звернутися до суду з відповідним позовом", - додала вона. Нагадаємо, В'ячеслав Піховшек працював головним редактором ТСН з 1999 по 2005 рік. Його неодноразово звинувачували в цензурі на каналі і "темниках", а також звільненні журналістів та редакторів.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...