Через захист лісів: Озвучена нова версія нападу на Катерину Гандзюк

Лісовий конфлікт на Херсонщині почався в кінці травня 2018 року. Тоді в результаті підпалів вигоріли десятки гектарів соснових насаджень.

Катерина Гандзюк. Фото: соцмережі.

Убивство громадської активістки Катерини Гандзюк могло бути одним із ланцюжків конфлікту навколо розподілу лісу на Херсонщині. Таку версію оприлюднила блогерша Ольга Шарій. Відео опубліковано на її каналі в YouTube, передають Патріоти України.

У першу чергу, вона звернула увагу на те, що напад на Гандзюк відбувся у той же день, що і вбивство ветерана АТО з Бердянська Віталія Олешка на прізвисько "Сармат". Останній, за її інформацією, також брав участь у розборках навколо лісів і, на цьому грунті посварився з місцевими АТОвцями, які захищали інтереси влади.

Лісовий конфлікт на Херсонщині, зазначимо, почався в кінці травня 2018 року. Тоді в результаті підпалів вигоріли десятки гектарів соснових насаджень. За однією з версій, яку відпрацьовувало слідство у даній справі, справжньою метою зловмисників було викорчовування і перепродаж лісу.

Саме в розпал цього конфлікту, нагадала блогерша, Гандзюк написала кілька постів, якими дала зрозуміти, що в регіоні просто-напросто ведуться розборки за право рубати і продавати ліс. "Катерині Ганзюк починають відверто погрожувати після того, як вона сказала, що АТОвці від влади, які прийшли на мітинг - це, насправді, фейкові військові, і вони просто виступають за владу і за випилку лісу", - акцентувала увагу вона.

При цьому Ольга Шарій стверджує, що колотнеча через ліси між АТОвцями викликана тим, що дві людини - лідер ОЗГ "Кордон" Олександр Цегельник і глава Херсонської ОДА Владислав Мангер - не змогли поділити цю сферу. Ветерани ж стали їх "дахом".

"Я вважаю, що вся ця історія, це - історія бандитських розборок на місцевому рівні. У сутичці за ліс зійшлися дві людини: Мангер і Цегольник. У Цегольника було своє угруповання АТОвців, а у Мангера - своє", - пояснила блогерша.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...