Буде сидіти: Суд оголосив вирок генералу Назарову у справі трагедії Іл-76

За словами судді, на міністерство оборони має бути покладений обов'язок відшкодувати потерпілим матеріальну шкоду, спричинену загибеллю 49 військовослужбовців.

Генерала Назарова засудили до 7 років позбавлення волі. Фото:Цензор.НЕТ

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області визнав генерал-майора Віктора Назарова винним у недбалості за ч.3 ст.425 ККУ у справі про збиття Іл-76 і призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.

"Суд ухвалив Назарова Віктора Миколайовича визнати винним за ч.3 ст.425 ККУ і призначити йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі, стягнути з Назарова на користь держави витрати на судові експертизи", - зазначила суддя.

За її словами, на міністерство оборони має бути покладений обов’язок відшкодувати потерпілим матеріальну шкоду, спричинену загибеллю 49 військовослужбовців.

Крім того, суддя зазначила, що "суд вважає за можливе не застосовувати до Назарова додаткового покарання і не позбавляти його звання генерал-майора".

Як повідомлялося раніше, генерал-майора ЗСУ Віктора Назарова звинувачують у службовій халатності. На думку потерпілих, військовий винен у катастрофі Іл-76 влітку 2014 під Луганськом, під час якої загинуло 40 бійців АТО та 9 членів екіпажу.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...