Буде за науку: У Дніпропетровську спіймали і розфарбували сепаратиста (фото, відео)

За словами затриманого, він займався по ночах розписуванням громадських місць, висловлюючись таким чином проти Євросоюзу.

Затриманий сепаратист - адепт Новоросії. Фото:http://dnepr.info/

Сьогодні вранці в Дніпропетровську активісти затримали, а потім розмалювали чоловіка, який фарбою з балончика писав на стіні слово "Росія" і вже зобразив свастику, яка, на його думку, повинна була символізувати українську владу. Про це повідомляє місцевий сайт Dnepr.info, передають Патріоти України.

Як виявилося, останні два роки чоловік постійно ночами обписував місто, залишаючи написи "Росія", "Новоросія", "Русь" на зупинках громадського транспорту в центральній частині Дніпропетровська.

Робив він це, за словами чоловіка, тому що він проти Євросоюзу. Також з'ясувалося, що у вільний від вандалізму час затриманий сепаратист працює прибиральником і охоронцем в храмах Московського патріархату в Новомосковську та Дніпропетровську.

Потім активісти доставили затриманого в Шевченківський райвідділ міліції як хулігана, взятого на місці злочину.

Відео з поясненнями від сепаратиста- "аватара" опубліковано на YouTube.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...